Metalhead Meeting 2024

Metalhead Meeting 2024

Metalhead Meeting 2024

Metalhead Meeting 2024 aduce un lineup exploziv pentru pasionații de metal! Judas Priest, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat, Jungle Rot, Anders Colsefni (primul solist Slipknot) și Kaosis sunt doar primele 7 trupe din peste 30 care vor electriza Romexpo în perioada 17-20 iulie, Pavilionul Central fiind epicentrul evenimentului. Primele abonamente de patru zile sunt disponibile la preț earlybird pe iaBilet.ro.

Judas Priest

Judas Priest, o legendă înscrisă în istoria metalului internațional, își păstrează prestigiul după peste 50 de ani de activitate. Cu un Grammy în palmares și albumul recent ‘Firepower’ în topurile lumii, britanicii pregătesc lansarea celui de-al 19-lea album, ‘Invincible Shield’, în primăvara lui 2024.

Rotting Christ

Rotting Christ, reprezentanți ai scenei metal din România, aduc atmosfera întunecată a black metalului european și sărbătoresc peste 35 de ani de existență în turneul aniversar „35 years of evil existence”.

Ihsahn

Ihsahn, cunoscut pentru contribuția sa în Emperor, dezvăluie un mix captivant de black metal experimental și progressive în proiectul său solo. Albumul său din 2024 promite să continue tradiția inovației.

Tiamat

Tiamat, originari din Suedia, își vor împărtăși sunetul gothic metal, explorând o carieră de peste 30 de ani și 10 materiale de studio.

Anders Colsefni

Anders Colsefni, primul solist al Slipknot, va interpreta în premieră la București albumul ‘Mate Feed Kill Repeat’. Jungle Rot din SUA adaugă influențe de death metal în mix, cu 11 albume lansate până în 2022.

Kaosis

Kaosis, cu rădăcini în cultura cyberpunk, aduc energie inovatoare combinând muzica electronică cu agresivitatea metalului. Pregătiți-vă pentru o experiență unică!

Metalhead Meeting va dezvălui și alți artiști în curând, oferind fanilor peste 30 de trupe pe două scene. Asigură-ți locul la evenimentul anului și cumpără acum abonamentul de patru zile la prețul earlybird!

Metalhead Meeting 2024 – Loud Like Hell, Live as Blood. Vezi detalii despre bilete și VIP pe iaBilet.ro.

Horns up!

teddypetcu
teddypetcu
Articole: 1