Iustin Paraschiv, om de afaceri roman

”Inaugurarea primei ferme de pui BIO a reprezentat o continuare firească a angajamentului Carmistin”, afirmă președintele Iustin Paraschiv

Grupul Carmistin, condus de președintele Iustin Paraschiv, a deschis prima fermă de pui de carne BIO din România, situată în comuna Leleasca, județul Olt. Acest proiect semnificativ subliniază angajamentul companiei de a produce alimente de înaltă calitate, sustenabile și responsabile, creând totodată locuri de muncă în comunitate.

La Provincia – Gama premium a brandului Carmistin

De la români, pentru români. Acesta este motto-ul care definește La Provincia, un brand 100% românesc și o afacere de familie ce a devenit un jucător major în sectorul agroalimentar din România.

Cu o istorie bogată și o dedicare constantă față de tradiție și calitate, La Provincia este unul dintre cei mai respectați producători locali de carne de pasăre. Indiferent de vremuri, La Provincia menține gustul autentic de pui.

Cu numeroase ferme și toate certificările necesare pentru retailul modern, compania se autosusține prin agricultură proprie pentru fermele sale. Acest lucru asigură un control total al calității pe parcursul întregului proces de producție, de la furajele cultivate până la produsul finit pe mesele românilor.

Moștenirea La Provincia este una bazată pe tradiție și respect pentru valorile autentice. Carnea de pui, una dintre cele mai consumate tipuri de carne din lume, este parte integrantă a alimentației noastre din cele mai vechi timpuri. De la prima bucățică de pui mâncată acasă sau la bunici, până la produsele savuroase de astăzi, La Provincia a acumulat experiență și a perfecționat constant procesul de producție.

Cu strategii bine definite și implementate, La Provincia menține nivelul de producție la cele mai înalte standarde. Specialiștii companiei găsesc continuu soluții inovative la provocările zilnice, asigurând astfel un produs final de înaltă calitate.

Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii La Provincia oferă o carne gustoasă și autentică. La Provincia oferă o gamă largă de produse din carne de pui, capabile să satisfacă și cei mai creativi bucătari. Fiecare produs este selectat și ambalat cu grijă, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Aceasta nu doar că asigură un gust deosebit, dar contribuie și la dezvoltarea tehnologică a producției de carne de pui.

Povestea La Provincia are un început, dar nu și un sfârșit. Cu o tradiție solidă și o viziune clară spre viitor, compania continuă să inoveze și să ofere produse de calitate superioară românilor. De la români, pentru români, La Provincia este sinonim cu gustul autentic al puiului românesc, având un impact semnificativ în viața cotidiană a fiecărei familii.

Prima fermă de pui BIO din România

În comuna Leleasca, județul Olt, a fost inaugurată prima fermă de pui de carne BIO din România, un proiect amplu realizat de Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv. Această inițiativă a generat noi locuri de muncă și a marcat un moment important pentru agricultura ecologică din România. Proiectul face parte dintr-un plan extins al companiei.

Grupul Carmistin a inaugurat prima fermă de pui BIO 100% din România, extinzând portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium de cea mai înaltă calitate.

Deschiderea primei ferme de pui BIO a fost un moment important pentru noi, reprezentând o continuare firească a angajamentului nostru de a produce hrană BIO în România. Cererea pentru un astfel de produs, precum Puiul BIO La Provincia, a arătat o piață matură, preocupată de calitate și de hrana sănătoasă, produsă responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, CEO Carmistin. Această locație în comuna Leleasca, județul Olt, subliniază angajamentul Carmistin pentru agricultură ecologică și sustenabilitate.

Grija Carmistin față de natură

Grupul Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, a demonstrat întotdeauna o profundă grijă față de natură și angajamentul de a produce hrană de înaltă calitate, sustenabilă și responsabilă. Inaugurarea primei ferme de pui de carne BIO din România, situată în comuna Leleasca, județul Olt, este o dovadă clară a acestei dedicări.

Ferma BIO inaugurată de Carmistin se remarcă prin următoarele practici ecologice și sustenabile:

  • Hrana păsărilor provine exclusiv din cereale organice 100% și este asigurată din agricultură ecologică.
  • Păsările sunt crescute cu acces la aer liber, cu o densitate redusă, pe o suprafață de minimum 4 mp per pasăre, asigurând astfel bunăstarea lor.
  • Materiile prime nu sunt modificate genetic, iar în procesul de producție nu sunt utilizate pesticide, antibiotice sau adaosuri de sinteză.

Creșterea puilor în sistem BIO reprezintă o metodă naturală și echilibrată, fără impact negativ asupra mediului. Sistemul implementat de Carmistin respectă cele mai stricte standarde în domeniu, în conformitate cu normele legislative europene. Controlul total al trasabilității produsului, de la fermă la raft, este asigurat prin certificări progresive de la organismele naționale responsabile.

Cu un management tânăr și dinamic, orientat către performanță și investiții în calitate, Carmistin continuă să fie un lider în industria agroalimentară românească. Prin fiecare inițiativă, grupul demonstrează că grija față de natură și responsabilitatea socială sunt valori fundamentale care stau la baza tuturor activităților sale.

Music Mix
Music Mix
Articole: 31